EME Srl

Osnovan 1983. godine, EME je ojačao svoj brend na međunarodnoj razini, kao vodeća tvrtka u proizvodnji elektromedicinske opreme za fizioterapiju, estetiku i estetsku medicinu. S vremenom je EME uspio mudro spojiti iskustvo profesionalaca u tom području, proizvodeći najsuvremenije tehnologije, kao rezultat dubinskog proučavanja novih trendova primijenjene terapije, uvijek u kombinaciji s modernim dizajnom. Danas je pouzdanost EME proizvoda globalno prepoznata i, zahvaljujući plodnoj suradnji s talijanskim i stranim partnerima, EME uspješno distribuira svoje proizvode, sve certificirane kao “Made in Italy”, u više od 60 zemalja svijeta. EME upravlja interno  sa 4 linije proizvoda, od kojih se svi usredotočuju na vlastito tržišno polje.

Estetika


Misija

Osmišljavanje i proizvodnja tehnologija Made in Italy, ulaganje u kvalitetu i inovacije, razvoj najsuvremenijih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe naših partnera i jamče opipljive rezultate za pacijente diljem svijeta.

Vizija

Pružite priliku da se osjećate dobro s našim tijelom, u zdravlju i harmoniji

INOVACIJA: “Promatranje je pasivna znanost, eksperimentiranje aktivna znanost” Claude Bernard

LJUDSKI POTENCIJALI: Prvi korak u procesu ponude visokokvalitetnih proizvoda je formiranje i strast našeg osoblja. Svaki dio čine profesionalci koji rade u bliskim timovima.

MEĐUNARODNA PERSPEKTIVA: Sastavili smo različite generacije, pozadine i tržišta, prikupljajući korisne informacije kako bismo odgovorno poboljšali kvalitetu života ljudi.

ZAŠTITA ZDRAVLJA: Naš je cilj imati značajan utjecaj na zdravlje ljudi, ublažiti njihovu bol, pomoći im u rehabilitaciji i učiniti da se osjećaju ugodno sa svojim tijelom. Svi naši uredi imaju depoullutor Koala kako bi radno mjesto bilo sigurno i zdravo.

ODRŽIVOST: Svi smo svjesni činjenice da možemo učiniti nešto za okoliš, na svoj mali način: počevši od smanjenja papirnatog materijala, korištenja recikliranog papira, korištenja svih resursa tvrtke.

Fizikalna terapija

Separate email addresses with a comma.

Hvala Vam na upitu i interesovanju

 Naš tim će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

U međuvremenu vas pozivamo da posjetite našu web stranicu.