Rea Tape

REA Tape Kineziološka Traka je profesionalno dizajnirana, dinamična terapijska kineziološka podrška za sva područja tijela. REA Tape pruža potporu ozlijeđenim strukturama bez narušavanja zdravog opsega pokreta. REA traka pruža neurosenzorne povratne informacije tako da ne osjećate bol ili nelagodu u tolikoj mjeri ili uopće, što onda pomaže u aktiviranju neuromuskularnog odgovora i aktiviranju mišića pružajući terapijski tretman 24/7.

REA TAPE godinama olakšava ljudima bolove zahvaljujući originalnom izumu dr. Kenza – kineziološke trake. Od 1982. godine kineziološka traka postala je široko prihvaćena u sportu i terapiji, a danas je važno sredstvo u rukama svakog fizioterapeuta.

Sve REA trake su medicinski proizvodi klase I koji su testirani i pregledani u skladu s postupcima ispitivanja potpune kontrole kvaliteta (inspekcija sirovina, inspekcija procesa i inspekcija krajnjeg proizvoda) u skladu sa MDD 93/42 EEC. Proizvodnja REA TAPE proizvoda izrađena je u skladu sa EN 13485: 2012 i MDD 93/42 EEC izmijenjenim 2007/47 / EC.

Saznaj više

Separate email addresses with a comma.

Hvala Vam na upitu i interesovanju

 Naš tim će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

U međuvremenu vas pozivamo da posjetite našu web stranicu.