Medical Export SRL

Medical Export je moderna i dinamična kompanija, prisutna na internacionalnom tržištu više od 15 godina, kao  i UNI EN ISO 9001:2008 certificirana. Medical Export operira na polju medicinskih i bolničkih nabavki, predstavljajući širok spektar proizvoda – uglavnom medicinskog namještaja, kontinuirano se obnavljajući u poređenju sa standardnim regulacijama, u cilju da susretne i sustigne najzahtijevnije potrebe tržišta.

Proizvodi su podijeljeni u visoko kvalitetne i srednje kvalitetne linije, od kojih su mnoge direktno proizvedene od strane kompanija povezanih sa Medical Export u eksluzivnom ili drugom svojstvu, tako da Medical Export je u mogućnosti da zadovolji i ekonomske i kvalitetne potrebe, održavajući dobre relacije između standarda kvalitete i cijena.

Komercijalna podrška Medical Export-a sa svojim iskustvom, pomaže komitentima u prepoznavanju među više od 1500 proizvoda i sugestijama pri odabiru pravih proizvoda za određenu situaciju i potrebu – javne bolnice, privatne klinike, medicinske prakse, ordinacije itd.