Chinesport

1976. godine osnovana je kompanija u Italiji, a njena misija je da dostavi medicinskom polju sve neophodne alate koje on zahtjeva. Chinesport dizajnira i razvija u detaljima i na globalnom nivou, tehnološki napredne proizvode koji se koriste u bolnicama, fizioterapijskim centrima i domovima za starije. Nudimo širok spektar proizvoda koji pomažu zdravstvenim profesionalcima da poboljšaju kvalitet života pacijenata i klijenata. Chinesport radi na osnovu certifikata o kvaliteti sistema, i posjeduje mnogo partnera i medicinskih konsultanata u cilju istraživanja proizvoda i brzom odgovoru potreba korisnika.

Kao rezultat intenzivnog rada velikog broja uposlenika, medicinskih konsultanata, profesionalaca i dizajnera, novo izdanje kataloga se sastoji od 18 poglavlja, preko 350 stranica i sadrži širi spektar proizvoda za rehabilitaciju i specijalne potrebe starijih i hendikepiranih. Terapeutski stolovi, elektro-medicinski uređaji, pulley i okupaciona terapija, tilt stolovi i mnogi drugi proizvodi su samo od nekih naslova u sadržaju novoga kataloga sa uključenim relevantnim vijestima o navedenim grupacijama proizvoda. Trenutno možete pogledati nekoliko poglavlja kataloga

Kada su u pitanju vrhunski proizvodi za wellness industriju, fizikalnu terapiju i njegu, Trautwein je pravi izbor. Trautwein kade i wellness sistemi koriste se u hotelima, fizioterapijskim ordinacijama, staračkim domovima i privatnim domovima – bilo gdje, gdje se ljudi vole opustiti ili uživati u tretmanu. Preko 10.000 zadovoljnih kupaca širom svijeta cijeni stručnost i sposobnost ispunjavanja individualnih potreba – u dizajnu i funkcionalnosti. Trautwein znači dobrobit u svakom pogledu.

Saznajte više

Profesionalni
stolovi

Saznajte više

Elektromedicinski uređaji

Saznajte više

Pulley
terapija

Saznajte više

Analiza
držanja

Saznajte više

Okupaciona
terapija

Saznajte više

Stajanje i
mobilnost

Saznajte više

Separate email addresses with a comma.

Hvala Vam na upitu i interesovanju

 Naš tim će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

U međuvremenu vas pozivamo da posjetite našu web stranicu.